Niveauverhoging

Je doet het voor jezelf; beter Nederlands leren om verder te komen. Maar misschien verlies je af en toe de moed, omdat je geen tijd vrij kan maken of omdat je het moeilijk vindt. In deze training kun je samen met anderen de energie vinden om je taalontwikkeling een nieuwe ‘boost’ te geven.

De groepen zijn niet groot en je zit bij mensen die ongeveer hetzelfde taalniveau hebben. Om een beeld te krijgen van waar jij staat en wat je nodig hebt, beginnen we met het afnemen van een intake. Op basis van deze intake word je in een groep geplaatst en hoor je wanneer jouw eerste les is.

Taalondersteuning bij VCA

Home » Niveauverhoging

Doelgroep

Iedereen die zijn taalniveau wil verhogen. Er worden groepen samengesteld van mensen met hetzelfde taalniveau.

Doel

niveauverhoging op de mondelinge en schriftelijke onderdelen.

Aantal lessen

20 van 2,5 contacturen.

Groepsgrootte

2 tot 15 deelnemers.
Individuele trainingen zijn ook mogelijk.

Prijzen

5 – 7 deelnemers – € 925,00
8 – 9 deelnemers – € 725,00
10 – 12 deelnemers – € 575,00
12 – 15 deelnemers – € 465,00

Een stok achter de deur

 De trainingen worden door gecertificeerde docenten gegeven die veel ervaring hebben. Zij weten waar cursisten moeite mee hebben en spelen hierop in. De lessen zijn zeer interactief; niet alleen de docent maar vooral de cursisten zijn aan het woord! Er worden verschillende werkvormen gebruikt waardoor geen les hetzelfde is. Zo is het leren van Nederlands een uitdaging en zul je plezier krijgen in het leren van de taal.
Uiteraard komen alle onderdelen (lezen, luisteren, schrijven, spreken) aan bod. Je krijgt een lesmap met helder weergegeven spelling- en grammaticaregels en taaloefeningen waarmee je die regels meteen toepast. Zonder dat je het door hebt zul je merken dat niet alleen je zinsbouw, maar ook je woordenschat al doende groeit. Als je iedere les komt en tussendoor je huiswerk maakt kun je in 20 lessen een behoorlijke sprong maken!

Lesmateriaal

Alle deelnemers ontvangen HetWerkWoordBoek met uitleg over de Nederlandse taal, bijbehorende taaloefeningen op niveau en aansprekende huiswerkopdrachten.

VaktaalApp

Geschikt voor alle taalniveaus

Eenvoudig in gebruik

Zelf aan te vullen