Spelling en grammatica

Wat is het verschil tussen rode wijnglazen en rodewijnglazen? En tussen rook vrij of rookvrij? Wil je liever een oude kaassoufflé of een oudekaassoufflé? Heeft de spellingscontroller wel gelijk?

In deze cursus worden alle basisregels van de spelling en grammatica die je ooit op school gehad hebt herhaald, maar ook meteen toegepast.

Taalondersteuning bij VCA

Home » Niveauverhoging » Spelling en grammatica

Doelgroep

Iedereen die herhaling van spelling- en grammaticaregels nodig heeft.

Doel

Zelfverzekerd schrijven zonder taalfouten.

Aantal lessen

20 lessen van 2,5 contacturen.

Groepsgrootte

2 tot 15 deelnemers. Individuele trainingen zijn ook mogelijk.

Prijzen

5 – 7 deelnemers – € 925,00
8 – 9 deelnemers – € 725,00
10 – 12 deelnemers – € 575,00
12 – 15 deelnemers – € 465,00

Inhoud

Samenstellingen, met of zonder tussen-s, werkwoordsvormen, het gebruik van hoofdletters, interpunctie en andere spellingsperikelen worden in deze opfriscursus op een inzichtelijke manier behandeld. Grammaticakwesties komen op zo’n begrijpelijke manier aan bod, dat je er meteen mee uit de voeten kunt.

In deze cursus worden alle basisregels van de spelling en grammatica die je ooit op school gehad hebt herhaald, maar ook meteen toegepast. Door een heldere en interessante uitleg zul je ervaren dat je taal boeiend gaat vinden en dat oefenen jou vooruit helpt. Je bouwt de zelfverzekerdheid op die je nodig hebt om een goed stuk te schrijven!

* De prijzen voor deze begeleiding zijn inclusief inventarisatie en lesmateriaal. Wanneer gewenst kan extra persoonlijke begeleiding tegen een tarief van € 75,00 per uur worden gegeven.

Lesmateriaal

De deelnemer ontvangt een leerboek en aanvullend digitaal lesmateriaal.

VaktaalApp

Geschikt voor alle taalniveaus

Eenvoudig in gebruik

Zelf aan te vullen