Ontwikkeling is niet het vullen van een emmer, maar het ontsteken van een vuur. (William Butler Yeats 1865 – 1939)

Voor mbo- en hbo-studenten is de Nederlandse taal soms echt een struikelblok. Onze boeiende en praktische taaltrainingen ondersteunen je bij je studie.

Bij Het WerkWoord werken gecertificeerde docenten met jarenlange ervaring. De kwaliteit van de trainingen wordt gegarandeerd door de heldere uitleg in combinatie met praktische taaloefeningen. De persoonlijke benadering van de docenten zorgt voor een veilige leeromgeving. Zij tonen veel geduld en kunnen zich goed verplaatsen in de wereld van de deelnemers. Uitgangspunt is dat je mag leren van je fouten. Leren doe je met elkaar en van elkaar.

Iedereen heeft iets anders nodig. Je kunt niet alleen voor taalniveauverhoging, maar ook voor specifieke taalhulpvragen bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor hulp bij het maken van een scriptie of het schrijven van een sollicitatiebrief. Wij bieden trainingen aan voor groepen en privépersonen, die aansluiten bij verschillende niveaus. Wil je ontdekken dat taal leuk is en makkelijker dan je dacht? Meld je dan aan voor een van deze trainingen.