Voorbereiden van het taalassessment

Inhoud

Moet jij in het eerste jaar van je beroepsopleiding een taalassessment doen en zie je daar enorm tegenop? Kom dan in de laatste week van de zomervakantie naar Het TaalStation voor een intensieve training.

Onder begeleiding van een zeer ervaren hbo-docent werk je gedurende vijf ochtenden doelgericht aan spelling, zinsbouw en relevante grammaticaregels. Ook tekstopbouw en tekstverklaring komen uitgebreid aan bod en je leert op de juiste wijze te formuleren.

Uiteraard wordt goed gekeken naar wat al goed gaat en waar jij nog moeite mee hebt en waar je dus nog mee moet oefenen.  Voor alle deelnemers is er veel individuele aandacht en ieder krijgt de uitleg die zij of hij nodig heeft.

Kortom: je wordt een hele week ondergedompeld in het Nederlands en als je weer bovenkomt ben je klaar voor het taalassessment op school!

Lesmateriaal

De deelnemer ontvangt een leerboek en aanvullend digitaal lesmateriaal.

* De prijzen voor deze begeleiding zijn inclusief inventarisatie en lesmateriaal. Wanneer gewenst kan extra persoonlijke begeleiding tegen een tarief van € 75,00 per uur worden gegeven.